site ile ilgili açıklamalar ve site kullanımı

Altinborsasi.gen.tr sitesi, ziyaretçilerinin ve siteye üye olanların tamamen kişisel görüşlerinin paylaşıldığı, fikir alışverişlerinin yapıldığı bir sitedir.  Sitede profosyonel yorumlar analizler değil, kişisel görüşler ve değerlendirmeler paylaşılmaktadır. Site, tamamen ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Sitede kesinlikle yatırım danışmanlığı yapılmamaktadır. Yazılan yazılar ve yorumların tamamen kişisel değerlendirmeler ve görüşler olduğu, doğru ya da yanlış olabileceği unutulmamalıdır.

Sitede yapılan paylaşımlarda yazılarda ve yorumlarda kişilere, kurumlara hakaret içeriği taşıyabilecek tarzda yazılar, isim vererek yapılan olumsuz yorumlar, sitedeki diğer yorumları eleştirmek için yazılan yazılar, sitede yapılan paylaşımlarda telefon numarası ve özel bilgileri paylaşmak, başkalarına ait yazıları kaynak bildirmeden sitede paylaşmak  yasaktır. Sitede yapılan paylaşımlarda, alıntı yapılan sitelerin izni varsa alıntı yapılabilir Bunun haricindeki alıntılar da yasaktır.   Bu tür yazılar görüldüğü anda silinmekte ya da düzenlenmektedir. Bu tür paylaşımlarda bulunanlar bunların hukuki sonuçları olduğunu da unutmamalılar. Lütfen sitedeki güzel ve seviyeli paylaşım ortamını bozacak tavırlar sergilemekten kaçınalım. Bu tür paylaşımlarda ısrarlı kişiler siteden uzaklaştırılacaktır.

Başkalarından alıntı yapılacaksa mutlaka alıntının kaynağı belirtilmelidir. Bunun haricinde yorum sayfasında karşılıklı sohbet tarzındaki yazışmaları yapmamaya özen göstermeliyiz. Bunun için sitede özel mesajlaşma seçeneği mevcuttur.

Siteye yorum yazmak için herhangi bir sayfada ya da konuda, en alttaki yorum ekleme formunu kullanabilirsiniz. Yorumlara resim ya da grafik eklemek için,  Siteye Resim&Grafik ekleme bağlantısından bilgi alabilirsiniz.

Sitede her üye için blog sayfası oluşturabilme seçeneği eklenmiştir. Üyelerin profil sayfalarında (http://www.altinborsasi.gen.tr/kullanici/kharonturk gibi)  Blog adlı seçenek eklenmiştir. Buradan kişilerin kendilerine ait blog sayfalarındaki yazılara ulaşılabilir.  Her üyenin blog sayfası www.altinborsasi.gen.tr/blog/kullanıcıadı  şeklindedir.

Sitede yapılan son yorumlar Sol bölümdeki "Son yorumlar" ve Üst menüdeki "Altın yorumları" bağlantısında verilmektedir.

Yorumlar için en alt kısımdaki bölümü parçacıklı liste , düz liste şeklinde değiştirirseniz görünüm ayarları değişmektedir. Şu anda varsayılan değeri parçacıklı liste açık diye tanımlandı.

Yani yazılan cevaplar o yorumun altında daha içeriden başlayacak şekilde görünüyor.  Fakat o cevabın altında görmek için sayfanın altındaki numaralardan ilgili sayfaya gitmeniz gerekiyor.

Düz liste açık seçildiğinde ise yazılan yorumlara verilen cevaplar o yorumun altında değil son yorum olarak görünür. Sayfanın altından ayarları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Sitede, üyeler hakkındakki bilgiler, yazdıkları mesajlar ve yorumları takip edebilmek için sol alt bölümdeki "Üye Listesi" yazan bölümden üye adını bulup en sağındaki "Görüntüle" yazan yerden üye hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.

Daha kolay bir kullanım ise   http://www.altinborsasi.gen.tr/kullanici/buraya kullanıcı adı gelecek  şeklinde tarayıcınızın adres çubuğuna yazmaktır.

Örneğin http://www.altinborsasi.gen.tr/kullanici/kharonturk    ya da; http://www.altinborsasi.gen.tr/kullanici/altin-yorumcusu

http://www.altinborsasi.gen.tr/kullanici/insider   http://www.altinborsasi.gen.tr/kullanici/altinci   http://www.altinborsasi.gen.tr/kullanici/ons   gibi...

Değerli yorumcularımızın tüm yazı ve yorumlarını takip etmenin bir diğer kolay yolu da budur.

Sitede üyeler arasında mesajlaşma sistemi  mevcuttur. Sağ alt bölümden "Mesajlar"  bölümünden kullanabilirsiniz.

Sitenin forum bölümü de mevcuttur. Orada ilgili bölümlerin altına yazabilir, yazılan mesajlara cevap yazabilir ve konu açabilirsiniz.

Üst menüdeki "Günlük Altın Fiyatları" menüsünden ulaşabileceğiniz "altın fiyatları" anlık güncellenmektedir.

Forumda yazdığınız mesajlar sağ üst bölümdeki "Forumdan son gönderilenler"  yazan bölümde ana sayfadadan da izlenebilmektedir. Forumda bir mesaja yazdığınız cevap, son yorumlar bölümünden de izlenebilir.

Bunun haricinde site ile ilgil olarak görüş ve önerilerinizi forum bölümünde ilgili yerde paylaşabilir, ya da özel mesaj atmak isterseniz http://www.altinborsasi.gen.tr/kullanici/kharonturk  bağlantısını kullanarak özel mesaj gönderebilirsiniz.

Not: Burada yazılan yorumlar kesinlikle yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Kişisel görüşlerdir. Doğru ya da yanlış olabilir, doğruluğu hiçbir zaman garanti edilmez. Sitedeki yazılar kaynak gösterilerek ve izin alınarak yayınlanan yazılar ya da site üyelerinin yazılarıdır. Site üyeliği ücretsizdir.
İçeriği paylaş